BPH en daaraan gerelateerde problemen snel opgelost!

In Nederland werd bij mij na aanhoudende urineweginfecties BPH gediagnosticeerd. Vrij snel was duidelijk dat de problemen uitsluitend dmv een operatieve ingreep verholpen konden worden. Wachttijd minimaal een half jaar en gedurende deze periode zelf dagelijks 4x katheteriseren, antibiotica en andere medicatie met vervelende bijwerkingen slikken. Na enkele maanden wachten had ik er wel genoeg van. Onacceptabel en onverantwoord!

 

Plassen gaat nu beter dan ooit! Geen infecties en ook geen medicatie meer. Zonder belemmeringen kan ik weer dagelijks sporten.

Via een korte zoektocht op internet kwam ik in contact met Zorgloket Duitsland. Vanaf dat moment verliep alles razendsnel. Binnen enkele weken was een intakegesprek geregeld in de Helios kliniek te Krefeld en 1 week later werd ik al geopereerd! 

De ingreep verliep zoals vooraf besproken. De verzorging was goed. Helaas had ik wel een buikkatheter nodig om het herstel te bevorderen. Zes weken later is deze in Nederland verwijderd. Plassen gaat nu beter dan ooit! Geen infecties en ook geen medicatie meer. Zonder belemmeringen kan ik weer dagelijks sporten.

Zorgloket Duitsland en Helios kliniek, hartelijk dank voor de goede zorg!

 

H.S.