Heupoperatie | Mijn ervaring met het Zorgloket Duitsland is uitstekend.

Mijn ervaring met het Zorgloket Duitsland is uitstekend.

Na het 1e e-mailcontact is de afspraak bij de Helios kliniek in Hüls tot stand gekomen en is voorafgaand de zorgverzekering gecontroleerd. In de Helioskliniek kreeg ik 2 dagen na het intakegesprek de bevestiging mét de datum dat de heupoperatie zou plaats vinden. Omdat ik aansluitend aan de operatie in de revalidatiekliniek bij de Helios zou verblijven, zouden er 9 weken wachttijd zijn. Dit omdat operatie en revalidatie op elkaar afgestemd moesten worden.

Na de geslaagde operatie ben ik naar de naastgelegen revalidatie kliniek gegaan, waar ik uiterst tevreden over ben. Goede, intensieve dagelijkse trainingen onder begeleiding van kundige fysiotherapeuten hebben aan een spoedig herstel bijgedragen.

EvL

Een mooie tijdsperiode om de voorbereidende oefeningen te doen om de omliggende spieren te versterken. Na de geslaagde operatie ben ik naar de naastgelegen revalidatie kliniek gegaan, waar ik uiterst tevreden over ben. Goede, intensieve dagelijkse trainingen onder begeleiding van kundige fysiotherapeuten hebben aan een spoedig herstel bijgedragen.

Kortom: heel tevreden over de gehele gang van zaken.

 

EvL, Venlo