Knieoperatie ziekenhuis Helios Krefeld

Mijn ervaringen met ziekenhuis Helios, Krefeld-Hüls te Duitsland, zijn in 1 woord geweldig. Ik ben in Helios Duitsland terechtgekomen voor een nieuwe knie.

Daar mijn echtgenoot, in 2021 ook naar volle tevredenheid, een nieuwe knie heeft gekregen in ziekenhuis Helios Krefeld Huls, was het voor mij vanzelfsprekend om ook naar Helios te gaan. Ik heb goede afspraken met artsen gehad, en goede uitleg en ondersteuning in de Nederlandse taal door Andrea, ook het zorgloket helpt met alle vragen die je hebt. Op 21 mei 2024, ben ik geopereerd en na 6 dagen ben ik vanuit het ziekenhuis Helios naar de revalidatieafdeling Salvea gegaan (op de begane grond van het Helios ziekenhuis). De artsen, fysiotherapie en verpleegkundigen staan vanaf het eerste moment dat je ze nodig hebt, naast je. Geweldig dat ik ook lymphe drainage kreeg, terwijl ik nog in het ziekenhuis lag, de fysiotherapeut sluit dit aan, op je been en dit zorgt ervoor dat je knie/been vocht los laat en dat je been niet zo dik wordt. Dit zorgt er weer voor dat je goed kan buigen.

Ik ben een Zeer tevreden patiënt. Ik ben nu 5 weken verder en kan al 90 procent buigen en zie de verdere revalidatie met enthousiasme tegemoet.

Marja Homan

De revalidatie van 2 weken in Salvea, zijn fantastisch, er wordt veel aandacht besteed aan zowel oefeningen, fysiotherapie alsmede voor je gezondheid en geest. Alles komt aan bod, hoe gaat het verder als je thuis bent, hoe kun je het beste revalideren, welke bewegingen mogen wel en welke niet? Ik ben een Zeer tevreden patiënt. Ik ben nu 5 weken verder en kan al 90 procent buigen en zie de verdere revalidatie met enthousiasme tegemoet. Grote dank aan alle artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, verzorging etc. 

 

Marja Homan

<a href=