Prostaatproblemen verholpen door HOLEP behandeling

HOLEP behandeling

Ik was op zoek naar een oplossing voor mijn prostaatproblemen die ik al 16 jaar ervaar. Ik heb een goedaardige chronische ontsteking van de prostaat die naast de bekende plasproblemen ook bloedingen veroorzaakte. Er zijn diverse ingrepen gedaan waaronder TURP (2 maal) en een embolisatie. Helaas brachten deze ingrepen niet de gewenste verlichting. Nadat ik zelf op internet had gezocht welke mogelijkheden er waren, kwam ik terecht bij Helios Klinieken in Krefeld. Bij Helios Klinieken gebruiken ze de HOLEP methode.

Stroomversnelling

De oplossing voor mijn probleem kwam ineens in een stroomversnelling terecht. Binnen twee weken zat ik al in de wachtkamer op de afdeling urologie bij Helios Klinieken. De opvang en de begeleiding werd door Zorgloket prima geregeld. Een week daarna werd ik opgenomen en geopereerd. Ook de nazorg verliep helemaal goed via Zorgloket en de specialisten van Helios.

Nu, 4 maanden na de ingreep, ben ik verlost van mijn prostaatklachten. Ik ben de medewerkers van Zorgloket, de verpleging en de urologen van Helios Klinieken zeer dankbaar voor de vriendelijke begeleiding, de prima zorg en de kundig uitgevoerde HOLEP operatie.