Rugoperatie

In 2004 werd ik afgekeurd i.v.m. verschrikkelijke rugklachten. Diverse ziekenhuizen en pijnpoli’s in Nederland, blokkades, andere ingrepen en dagelijkse morfine (ik kon nergens geholpen worden, leer er maar mee leven was het credo) ten spijt, maakten het leven verre van aangenaam.

Toen, begin 2022, kwam ik na 18 jaar doffe ellende, dankzij een buurman, in contact met het Zorgloket Duitsland waarvan ik tot toen nog nooit gehoord had.

Over de HELIOS klinieken kan ik duidelijk zijn. Uiterst modern en professioneel en de behandeling en begeleiding ( Nederlands) is top.

Hans van der Sanden

Na aanmelding kreeg ik al binnen 2 dagen bericht dat ik 10 dagen later terecht kon voor een intakegesprek bij de HELIOS kliniek in Krefeld.

Enigszins sceptisch, wat wil je na 18 jaar, ging ik naar Krefeld waar ik op een geweldige, vooral menselijke manier, benaderd werd en waar men mij duidelijk maakte dat ik wel degelijk geholpen zou kunnen worden.  Nog geen 14 dagen later was ik geopereerd en binnen 4 dagen weer thuis.

Na bijna 6 maanden wekelijkse fysio ben ik weer in staat grote afstanden te wandelen, klusjes te doen en niet onbelangrijk ik kan mijn eigen schoenen weer strikken.

Over de HELIOS klinieken kan ik duidelijk zijn. Uiterst modern en professioneel en de behandeling en begeleiding ( Nederlands) is top.

Ook complimenten voor de mensen bij het Zorgloket Duitsland waar je altijd terecht kunt voor een vraag en die je altijd snel van dienst zijn.

DOEN!!