Oogheelkunde Krefeld staaroperatie Dhr. H. Boon

Bij mijn 1e staaroperatie eind november ging alles goed. De dag erna het verband er af en een nieuwe wereld ging open voor mij. 29 December was de 2e staaroperatie gepland met op de 2e dag het verwijderen van het verband. Deze operatie was minder succesvol en dat was al van het eerste begin.
2 Januari terug voor controle, dus daar maar in de buurt gebleven met de camper, want naar huis en terug is al gauw 500 km. Hierna 1 week later weer terug, weer geen verbetering. Toen naar een andere specialist en uren in de wachtkamer gezeten. Deze heeft de scan goed bekeken die vooraf gemaakt was en concludeerde dat achter het netvlies een ontsteking zat. Hier medicijnen voorgeschreven gekregen en in Nederland bij de apotheek probleemloos mee gekregen.

Ik kan alles weer zien, heerlijk!

Eind mei de laatste controle gehad en toen bleek alles weer in orde. Met een kleine leesbril  kan ik alles weer zien wat voorheen zonder bril totaal niet mogelijk was. Heerlijk. Bedankt Zorgloket Duitsland medewerkers en de oogartsen van de Helios Kliniek in Krefeld.
Als voordeel hebben wij als echtpaar misschien dat wij beiden vloeiend Duits spreken, verstaan en schrijven.

Henk Boon