Vervanging kniegewricht en revalidatie dhr. Verhoeven in Ortho Campus Krefeld Hüls

Op 15 juli 2020 ben ik geopereerd aan mijn rechterknie in de Ortho-Campus van de Helios kliniek Krefeld-Hüls. Tijdens deze operatie is mijn gehele kniegewricht vervangen. Daarvoor heb ik het Zorgloket Duitsland om hulp gevraagd omdat ik in de Nederlandse ziekenhuizen pas na 3 - 6 maanden behandeld zou kunnen worden.

De nood was hoog, het normaal lopen was niet meer mogelijk en erg pijnlijk. De vakbekwame dames van Zorgloket Duitsland zijn direct aan de slag gegaan met de Orthopedische specialisten van Helios Hüls en binnen 2 weken vond de intake plaats, daarna de operatie, ook slechts 2 weken erna.

Een knieoperatie is geen lolletje, het gaat gepaard met veel ongemak en pijn. Bijzondere zorgzame specialisten begeleiden je door de eerste week en proberen het ongerief tot een minimum te beperken.

In de twee weken na de ziekenhuisopname bleef ik intern onder de goede zorg van de Salvea fysiotherapeuten. De persoonlijke begeleiding bij de training en fysiotherapie waren gewelding. Zoveel professionele aandacht in een ontspannen en positieve sfeer heeft vaak een glimlach op m’n gezicht getoverd. Het uiteindelijke doel om goed lopend weer naar huis te gaan is ruimschoots bereikt.  

Ik ben dankbaar voor een fijne behandeling en kijk terug op een bijzondere periode.

Cum laude Helios und Zorgloket Duitsland……, es war Super!

Kees Verhoeven

Interview met dhr. Verhoeven dat verscheen in De Limburger op 28 augustus 2021.