De beste zorg net over de grens in Duitsland Helios Cäcilien Hospital Krefeld - Hüls
De beste zorg net over de grens in Duitsland Helios Cäcilien Hospital Krefeld - Hüls

Helios Cäcilien Hospital Krefeld - Hüls

Sinds de oprichting van het ziekenhuis in Hüls in 1847 is het HELIOS-ziekenhuis Hüls uitgegroeid tot een moderne zorgverlenende instelling. In dit ziekenhuis voor basis- en standaardzorg bieden onze vakkundige medewerkers zorgverlening van hoog niveau in een aangename omgeving waarbij de patiënt centraal staat. Daarbij leveren de nauwe interdisciplinaire samenwerking van onze drie hoofdafdelingen, de samenwerking met plaatselijke artsen en de uitgebreide modernisering van ons gebouw een belangrijke bijdrage.

Om ook in de toekomst deze zorg te kunnen blijven bieden, wordt voortdurend veel geïnvesteerd in nieuwe behandelmethodes, medische infrastructuur en het comfort van onze patiënten. Dankzij onze competentiecentra voor geriatrie, integratieve geneeskunde en oncologie staat het Helios-ziekenhuis Hüls ook buiten de regio goed aangeschreven.

De afdeling voor revalidatie is optimaal voorbereid. Het doel van de totale behandeling is het herstel van levenskwaliteit en zelfstandigheid. Meer informatie kunt u vinden op de pagina 'revalidatie ne een knie- of heupprothese' op deze website. 

Met het Therapiecentrum voor integratieve geneeskunde en Oncologie (TimO) biedt de afdeling voor interne geneeskunde een nieuw oncologisch behandelconcept. Voor de best mogelijke behandeling van oncologische aandoeningen worden hier conventionele methodes en wetenschappelijk erkende, aanvullende technieken zorgvuldig op elkaar afgestemd en met elkaar gecombineerd.